Ghidul tau in turism

 

Rezerva bilete Blue AirDupa selectarea datelor de calatorie si accesarea butonului Afiseaza pret veti fi redirectat catre site-ul partener www.aripi.ro prin care puteti achiziona biletul dorit.Blue Air Romania


Blue Air este prima companie aeriana din Romania care opereaza zboruri in sistem de low-cost avand capital 100% privat romanesc.
Compania si-a inceput activitatea pe Aeroportul International Aurel Vlaicu (situat la 10 km de centrul orasului), in Decembrie 2004.
Scopul companiei Blue Air este de a transforma transportul aerian intr-un serviciu accesibil tuturor categoriilor de pasageri.
Blue Air este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.


Blue Air din Bucuresti
Blue Air din Bacau


BlueAir Bacau


Blue Air din Sibiu


BlueAir Sibiu


Avioane Blue Air


Flota Blue Air este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, seria 737-400 si seria 737-500, cu capacitati intre 126 si 170 de locuri.

In 2008, Blue Air, prima companie de Smart Flying, a semnat un contract de achizitionare a cinci avioane Boeing 737 Next Generation, trei fiind seria 900 ER, iar doua fiind seria 800. Avioanele ce vor intregi flota companiei romanesti vor fi echipate cu Blended Winglets, tehnologie ce imbunatateste consumul de combustibil, reducand considerabil emisiile de noxe, acestea urmand a fi livrate in urmatorii 4 ani.Familia de avioane 737 Next Generation este cea mai avansata din punct de vedere tehnic de pe piata avioanelor din aceeasi clasa. Succesul de piata al seriei 737 NG este confirmat de investitorii financiari din domeniul aviatic, care au catalogat in mod constant seria ca fiind preferata datorita eficentei superioare si costurilor de operare reduse pentru clasa de avioane din care face parte.
Poze din vacanta

pedreraPublicitate
 

VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.